Muut fysioterapiapalvelut 

Kinesioteippaus ja dynaaminen teippaus

Teipeillä ja teippaustekniikoilla voidaan vähentää kipua, aktivoida tai rentouttaa lihaksia, venyttää arpikudosta, lisätä liikelaajuutta, tehostaa imunestekiertoa ja ohjata kehonosan liikkeitä. Kaikki terapeuttimme käyttävät teippausta tarvittaessa fysioterapian osana.

Faskiamanipulaatio®

Käytämme faskiamanipulaatio®-menetelmää tarvittaessa osana kokonaisvaltaista fysioterapiaa. Menetelmällä voidaan helpottaa monia toimintakykyä alentavia tuki- ja liikuntaelimistön oireita, esimerkiksi rajoittunutta liikkuvuutta tai kipuja.

Faskiamanipulaatio® perustuu mm. haastatteluun ja liiketesteihin. Hoito on aina yksilöllistä eikä se noudata valmista kaavaa. Faskioissa on tarkat, paikalliset alueet, joita käsittelemällä voidaan vaikuttaa oireiden syihin. Olemme käyttäneet menetelmää tuloksellisesti mm. osana liikkuvuusharjoittelua sekä pitkittyneiden kipujen, arpien ja epäselvien oireiden hoidossa.

Lue aiheesta tarkemmin täältä.

Leikin arviointi

Leikin arviointi ja tukeminen on tärkeä osa lasten fysioterapiaa. Arvioinnissa seurataan lapsen spontaania leikkiä, esineiden käyttöä, leikkisyyttä ja mielikuvitusta. Lapsen leikkiä voidaan ohjata ja tukea fysioterapialla, sekä antaa vinkkejä lapsen lähipiirille.

Kysy lisää tai varaa aika!

Activuksen arvot

Iloitsemme lapsesta. Meillä kaiken keskiössä on lapsi. Kohtaamme hänet avoimesti, aidosti ja välittävästi. 

Arjessa on voimaa. Lapsi ja hänen läheisensä tuntevat oman arkensa ja antavat meille arvokasta tietoa terapian pohjaksi. Tuloksia syntyy, kun harjoiteltavat asiat siirtyvät sujuvasti lapsen arkeen.

Tavoitteet saavutetaan yhdessä. Autamme lasta saavuttamaan tavoitteensa, jotka hän määrittelee mahdollisuuksiensa mukaan itse. Kunnioitamme lapsen lähipiiriä – tärkeintä yhteistyökumppaniamme.

Onni on oppia ja onnistua. Vaalimme lapsen leikkisyyttä, tekemisen iloa ja luontaista halua oppia onnistumisten kautta.