Aktiivisesti liikkuvien lasten fysioterapia Turussa

Fysioterapiaa aktiivisesti liikkuvan ja urheilevan lapsen tueksi

Mikäli aktiivisesti liikkuvalla ja urheilua harrastavalla lapsella on kipuja, jäykkyyttä, rasitusvammoja tai ns. urheiluvammoja, voi fysioterapiasta olla hyötyä vaivojen helpottamiseen. Lasten fysioterapia on erikoisosaamistamme, joten meiltä saat aina alaan erikoistuneen fysioterapian ohjauksen ja neuvot lapsen / nuoren terveyden tueksi. Terapiakeskuksemme sijaitsee Turussa – katso yhteystiedot ja ota meihin yhteyttä!

Etsimme oireet ja niiden syyt, annamme yksilölliset harjoitteet

Fysioterapiassa ei hoideta ainoastaan oireita, vaan pyritään löytämään niille syyt ja vaikuttamaan niihin erilaisten harjoitusten avulla. Harjoitteet voivat olla esimerkiksi liikkuvuutta lisääviä, kehon tukirakenteita vahvistavia tai kehon linjausten "viilausta" sekä yhdistelmiä näistä, riippuen tilanteesta. Liikkuvan lapsen harjoittelun tulee olla monipuolista ja kehonhuollon säännöllistä.

Aktiivisesti liikkuvien lasten fysioterapiassa, kuten myös muissakin kuntoutuspalveluissamme, asiakas saa yksilölliset harjoitteluohjeet, jotka sopivat juuri hänelle. Jutellaan lapsesi tilanteesta!

Activuksen arvot

Iloitsemme lapsesta. Activuksessa kaiken keskiössä on lapsi, joka kohdataan avoimesti, aidosti ja välittävästi. Activuksessa jokaisesta lapsesta iloitaan.

Arjessa on voimaa. Lapsi ja perhe/lähipiiri ovat oman arkensa asiantuntijoita, joilta saamme arvokasta tietoa, jota käytämme terapian suunnittelun ja toteutuksen pohjana. Jotta terapialla voidaan saavuttaa tuloksia, on terapiassa harjoiteltavien asioiden siirryttävä lapsen arkeen sujuvasti ja arkea helpottaen.

Tavoitteet saavutetaan yhdessä. Lapsi määrittelee mahdollisuuksiensa mukaan itse sen, mitä hän haluaa saavuttaa, ja häntä autetaan yhdessä kohti tavoitteita. Vanhemmat ja lapsen lähipiiri ovat tärkeimmät yhteistyökumppanimme, joita kunnioitamme ja tuemme parhaamme mukaan.

Onni on oppia ja onnistua. Activukseen on helppo tulla, ja ilmapiiri on hyväksyvä ja salliva. Toiminnassa vaalimme onnistumisten kautta lapsen leikkisyyttä, tekemisen iloa sekä lapsen luontaista halua oppia onnistumisten kautta.