Lapsen ja nuoren päänsärky

Fysioterapialla eroon lihasjännityksen aiheuttamista säryistä – varaa aika terapiakeskukseemme Turkuun

Turkulaisessa terapiakeskus Activuksessa fysioterapeuttimme hoitavat myös lasten ja nuorten päänsärkyyn liittyviä ongelmia. Koululaisen päänsäryn syynä on usein lihasjännitys. Niska-hartiaseudun ja kaulan seudun rentouttava käsittely, hyvä ryhti ja taloudellisten työskentelyasentojen omaksuminen, sekä verryttävien ja vahvistavien harjoitteiden tekeminen auttaa suurimmalla osalla lievittämään oireita.

Myös ryhdin ja työskentelyasentojen kartoitus sekä ergonomiaohjaus kuuluvat aina päänsärkyisen lapsen hoitoon. Niin ikään faskiamanipulaatio® ja manuaalinen lymfaterapia ovat osa päänsäryn lääkkeettömistä hoitokeinoista. 

Ota yhteyttä, jos lapsesi kärsii päänsäryistä

Jutellaan hänen tilanteestaan ja sovitaan halutessanne aika fysioterapiaan. Etsitään syyt, joista lapsen/nuoren päänsärky voi johtua sekä siihen tepsivät hoitomuodot. Meillä teitä palvelevat työlleen omistautuneet fysioterapeutit, joilla on kokemus ja taito kohdata sekä hoitaa lapsia ja nuoria. Katso yhteystietomme ja soita!

Activuksen arvot

Iloitsemme lapsesta. Activuksessa kaiken keskiössä on lapsi, joka kohdataan avoimesti, aidosti ja välittävästi. Activuksessa jokaisesta lapsesta iloitaan.

Arjessa on voimaa. Lapsi ja perhe/lähipiiri ovat oman arkensa asiantuntijoita, joilta saamme arvokasta tietoa, jota käytämme terapian suunnittelun ja toteutuksen pohjana. Jotta terapialla voidaan saavuttaa tuloksia, on terapiassa harjoiteltavien asioiden siirryttävä lapsen arkeen sujuvasti ja arkea helpottaen.

Tavoitteet saavutetaan yhdessä. Lapsi määrittelee mahdollisuuksiensa mukaan itse sen, mitä hän haluaa saavuttaa, ja häntä autetaan yhdessä kohti tavoitteita. Vanhemmat ja lapsen lähipiiri ovat tärkeimmät yhteistyökumppanimme, joita kunnioitamme ja tuemme parhaamme mukaan.

Onni on oppia ja onnistua. Activukseen on helppo tulla, ja ilmapiiri on hyväksyvä ja salliva. Toiminnassa vaalimme onnistumisten kautta lapsen leikkisyyttä, tekemisen iloa sekä lapsen luontaista halua oppia onnistumisten kautta.