Lymfaterapia Turussa

Terapiakeskus Activuksessa

Lymfaterapia on hyvä hoito tulehduksellisiin reumasairauksiin ja silloin, kun imusuoniston toiminnassa on eri syistä johtuvia puutteita. Hoitomuoto toimii myös vammojen jälkihoidossa ja neuraalikudoksen ärsytystiloissa. Meillä terapiakeskus Activuksessa lymfaterapiaa tekee Tuija. 

Mitä lymfaterapia tekee?

Se vähentää turvotusta ja elvyttää kehon imunestekiertoa. Kipu lievittyy ja keho rentoutuu. Myös ihon ja kudosten kimmoisuutta voidaan lisätä terapialla. Lymfaterapiaan on mahdollista yhdistää myös muita hoitomuotoja. Katsomme aina tapauskohtaisesti kullekin asiakkaalle sopivat hoitomuodot.

Activuksen arvot

Iloitsemme lapsesta. Activuksessa kaiken keskiössä on lapsi, joka kohdataan avoimesti, aidosti ja välittävästi. Activuksessa jokaisesta lapsesta iloitaan.

Arjessa on voimaa. Lapsi ja perhe/lähipiiri ovat oman arkensa asiantuntijoita, joilta saamme arvokasta tietoa, jota käytämme terapian suunnittelun ja toteutuksen pohjana. Jotta terapialla voidaan saavuttaa tuloksia, on terapiassa harjoiteltavien asioiden siirryttävä lapsen arkeen sujuvasti ja arkea helpottaen.

Tavoitteet saavutetaan yhdessä. Lapsi määrittelee mahdollisuuksiensa mukaan itse sen, mitä hän haluaa saavuttaa, ja häntä autetaan yhdessä kohti tavoitteita. Vanhemmat ja lapsen lähipiiri ovat tärkeimmät yhteistyökumppanimme, joita kunnioitamme ja tuemme parhaamme mukaan.

Onni on oppia ja onnistua. Activukseen on helppo tulla, ja ilmapiiri on hyväksyvä ja salliva. Toiminnassa vaalimme onnistumisten kautta lapsen leikkisyyttä, tekemisen iloa sekä lapsen luontaista halua oppia onnistumisten kautta.