Hinnasto

Terapiakeskus Activuksen hinnasto

Terapiakeskus Activuksella on sopimusasiakkaille erilliset, sopimusten mukaiset hinnat. Terapiakeskus toteuttaa hoidot joko sairaalan, terveyskeskuksen tai Kelan maksusitoumuksella. Terapiaa voidaan toteuttaa myös lähetteellä (SV 3F), jolloin hoidosta saa Kelalta sairausvakuutuksen korvauksen. Vastaamme mielellämme aihetta ja palvelujamme koskeviin kysymyksiin. Älä epäröi ottaa yhteyttä!

Fysioterapia ja lymfaterapia

  • 45 min / 55 €
  • 60 min / 70 €
  • Arviot 2-5 kertaa, a`60 min / 70 €

Toimintaterapia

  • 45 min / 68 €
  • 60 min / 85 €

Puheterapia

  • 45 min / 72 €
  • 60 min / 96 €

Varattujen aikojen peruutukset viimeistään edellisenä päivänä kello 16.00 mennessä.

HUOM! Peruuttamattomista vastaanottokäynneistä perimme 40 € ja kotikäynneistä 60 € maksun kerralta.

Activuksen arvot

Iloitsemme lapsesta. Activuksessa kaiken keskiössä on lapsi, joka kohdataan avoimesti, aidosti ja välittävästi. Activuksessa jokaisesta lapsesta iloitaan.

Arjessa on voimaa. Lapsi ja perhe/lähipiiri ovat oman arkensa asiantuntijoita, joilta saamme arvokasta tietoa, jota käytämme terapian suunnittelun ja toteutuksen pohjana. Jotta terapialla voidaan saavuttaa tuloksia, on terapiassa harjoiteltavien asioiden siirryttävä lapsen arkeen sujuvasti ja arkea helpottaen.

Tavoitteet saavutetaan yhdessä. Lapsi määrittelee mahdollisuuksiensa mukaan itse sen, mitä hän haluaa saavuttaa, ja häntä autetaan yhdessä kohti tavoitteita. Vanhemmat ja lapsen lähipiiri ovat tärkeimmät yhteistyökumppanimme, joita kunnioitamme ja tuemme parhaamme mukaan.

Onni on oppia ja onnistua. Activukseen on helppo tulla, ja ilmapiiri on hyväksyvä ja salliva. Toiminnassa vaalimme onnistumisten kautta lapsen leikkisyyttä, tekemisen iloa sekä lapsen luontaista halua oppia onnistumisten kautta.