Etäkuntoutus tuo terapeutin luoksesi 

Etäterapia mahdollistaa terapian toteutumisen asiakkaan omassa ympäristössä!

 

Terapiassa noudatetaan aina hyvää kuntoutuskäytäntöä ja ennen aloitusta terapeuttimme arvioivat tilannekohtaisesti voiko terapiaa toteuttaa laadukkaasti etäyhteydellä. Etäterapia soveltuu myös ns. lähiterapian rinnalle tukemaan ja monipuolistamaan kuntoutusta sekä vahvistamaan lapsen ja nuoren lähipiirin osallisuutta kuntoutuksessa sekä löytämään heidän arkeensa sopivia ratkaisuja. 

 

Jotta etäyhteydellä tapahtuva terapeuttinen harjoittelu olisi turvallista ja motivoivaa niin tilanteessa on aina lapsen lisäksi lapsen lähipiiriin kuuluva aikuinen. Terapeuttimme ohjaavat asiakkaan harjoittelua sekä tarvittaessa lähipiiriä tukemaan harjoittelua. 

 

Activuksessa on käytössä Valviran ohjeiden mukaisesti tietoturvallinen ja suojattu Viivi Health -sovellus, jonka avulla terapia toteutetaan videoyhteydessä. Liikennöinti tapahtuu tietoturvallisesti Suomessa sijaitsevien palvelimien kautta ja terapeuttimme opastavat sovelluksen käytössä. 

 

Viivi-sovellusta voi käyttää tietokoneella, tabletilla tai puhelimella, jossa on sekä kamera että mikrofoni ja sovelluksella on lupa käyttää niitä. Viivi Health - sovellus tabletille ja älypuhelimeen on maksuton, tietokoneelle sitä ei tarvitse asentaa.


Terapeutti varaa asiakkaalle etävastaanottoajan, jonka jälkeen ajanvarausviesti tulee sähköpostiin tai tekstiviestinä.  Viestissä on linkki etävastaanotolle. Jos Viivi Health-sovellus on ladattu valmiiksi niin linkistä painamalla sovellus avautuu suoraan etävastaanotolle. Tietokoneella pääset etävastaanotolle klikkaamalla sähköpostin linkin auki. 

 

 

 

Kysy lisää tai varaa aika!

Activuksen arvot

Iloitsemme lapsesta. Meillä kaiken keskiössä on lapsi. Kohtaamme hänet avoimesti, aidosti ja välittävästi. 

Arjessa on voimaa. Lapsi ja hänen läheisensä tuntevat oman arkensa ja antavat meille arvokasta tietoa terapian pohjaksi. Tuloksia syntyy, kun harjoiteltavat asiat siirtyvät sujuvasti lapsen arkeen.

Tavoitteet saavutetaan yhdessä. Autamme lasta saavuttamaan tavoitteensa, jotka hän määrittelee mahdollisuuksiensa mukaan itse. Kunnioitamme lapsen lähipiiriä – tärkeintä yhteistyökumppaniamme.

Onni on oppia ja onnistua. Vaalimme lapsen leikkisyyttä, tekemisen iloa ja luontaista halua oppia onnistumisten kautta.