Lasten ja nuorten terapiakeskus Turussa

Fysioterapiaa, puheterapiaa ja toimintaterapiaa – tervetuloa!

Terapiaamme toteuttavat aina alan ammattilaiset. Jokainen lapsi ja nuori kohdataan yksilöllisesti häntä ja hänen perhettään kunnioittaen. Tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä, niin jutellaan teidän tarpeistanne.

Activus Oy / Lasten ja nuorten terapiakeskus

Verkatehtaankatu 4, 5. krs, 20100 TURKU

Terapiakeskus Activus sijaitsee vanhassa verkatehtaassa osoitteessa Verkatehtaankatu 4, 5. kerros. Sisäänkäynti tapahtuu kaupan viereisistä ovista, ja hissit ovat ovien jälkeen heti oikealla. Parkkipaikan löydät viereisestä parkkihallista. Verkahovin yritysasiakaspaikat sijaitsevat hallin katutasossa. Viikoittain vaihtuvan parkkihallin sisäänajokoodin saat Activuksen odotustilan seinältä tai terapeutilta.

Voit olla suoraan yhteydessä terapeutteihin tai Activus Oy:n toiminnasta vastaavaan Sanna Laakkoseen, joka ohjaa yhteydenottosi tarvittaessa eteenpäin.

Sanna Laakkonen
Fysioterapeutti, terveydenhuollon
palveluista vastaava johtaja
Puh. 040 809 2434
info@activus.fi

Tuija Savolainen-Välilä
Fysioterapeutti
Puh. 050 540 2434
tuija.sv@activus.fi

Lotta Lyytinen
Fysioterapeutti
Puh. 040 868 2434

Micaela Ulenius
Fysioterapeutti
Puh. 0400 788 996

Teija Santa
Puheterapeutti
Puh. 040 502 7545
teija.santa@puheterapeutti.fi

Virva Hämäläinen
Toimintaterapeutti
Puh. 040 554 1252
virva@pp.inet.fi

Johanna Jaakkola
Toimintaterapeutti
Puh. 044 295 7763
johanna.jaakkola@saunalahti.fi

Activuksen arvot

Iloitsemme lapsesta. Activuksessa kaiken keskiössä on lapsi, joka kohdataan avoimesti, aidosti ja välittävästi. Activuksessa jokaisesta lapsesta iloitaan.

Arjessa on voimaa. Lapsi ja perhe/lähipiiri ovat oman arkensa asiantuntijoita, joilta saamme arvokasta tietoa, jota käytämme terapian suunnittelun ja toteutuksen pohjana. Jotta terapialla voidaan saavuttaa tuloksia, on terapiassa harjoiteltavien asioiden siirryttävä lapsen arkeen sujuvasti ja arkea helpottaen.

Tavoitteet saavutetaan yhdessä. Lapsi määrittelee mahdollisuuksiensa mukaan itse sen, mitä hän haluaa saavuttaa, ja häntä autetaan yhdessä kohti tavoitteita. Vanhemmat ja lapsen lähipiiri ovat tärkeimmät yhteistyökumppanimme, joita kunnioitamme ja tuemme parhaamme mukaan.

Onni on oppia ja onnistua. Activukseen on helppo tulla, ja ilmapiiri on hyväksyvä ja salliva. Toiminnassa vaalimme onnistumisten kautta lapsen leikkisyyttä, tekemisen iloa sekä lapsen luontaista halua oppia onnistumisten kautta.

Kiinnostuitko palveluistamme?
Ota rohkeasti yhteyttä!